PRAVO IZNENAĐENJE

Božićni poklon Meghan Markle kraljicu je potpuno oduševio

09.01.2018 u 18:06

Bionic
Reading

Izabrati božićni poklon za britansku kraljicu Elizabetu II. nije nimalo lak zadatak, no ako je suditi prema pisanju stranih medija, novopečena zaručnica princa Harryja, Meghan Markle to je s lakoćom odradila i pritom nasmijala uvijek strogu kraljicu

Meghan Markle ne samo da posljednjih mjeseci oduševljava publiku i obožavatelje već je s lakoćom osvojila i uvijek strogu i rezerviranu kraljicu Elizabetu II.

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Potvrđuje to i činjenica kako joj je na tradicionalno slavlje Božića u Sandringhamu gdje je bila pozvana kao specijalna gošća, donijela savršen poklon koji je jednostavno oduševio 91-godišnju vladaricu

Kraljevska obitelj već godinama poštuje odluku kako će si povodom Božića darivati šaljive poklone, a ne one skupocjene.  Tako smo nedavno imali prilike saznati da je vojvotkinja Kate Middleton za prošli Božić kraljici darovala jedan iznimno inovativan poklon. Pripremila joj je chutney – poznati slatko-kiseli umak, koji se priprema od mješavine voća, octa, začina, a najviše šećera. Originalno recept dolazi iz Indije, a kraljica je navodno luda za njime.

  • +2
Princ Charles s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga prije nekoliko godina princeza Anna poklonila je svom bratu princu Charlesu kožnu wc dasku. 

Obitelj se rado prisjeća i darova pokojne princeze Diane koja je sve znala slatko nasmijati. Jednom je prilikom svom starijem sinu Williamu poklonila porculanski set s likovima iz crtića Winnie the Pooh.

  • +16
Božić kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U šaljivu priču sjajno se ove godine uklopila i buduća članica obitelji, Meghan Markle koja je kraljici poklonila plišanu igračku, točnije, hrčka koji pjeva. 

Nakon što je Elizabeta otvorila poklon, jedan od njezinih pasa pokušao je zgrabiti hrčka, što je nasmijalo sve prisutne.  'Hrčak bi ubuduće mogao praviti društvo mojim psima’, prokomentirala je Harryjeva baka. 

Strani mediji pišu kako je kraljica bila toliko ushićena poklonom i reakcijom njezina ljubimca te se smijala do suza, što je doista rijedak prizor.