POSEBNA PRILIKA

Evo kakvo su iznenađenje Lejli Filipović pripremili njezini najdraži sinovi i suprug Tarik

09.10.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Osim emotivnih poruka putem društvenih mreža, bivšoj misici Lejli Filipović za 43. rođendan njezini najmiliji pripremili su još jedno krasno iznenađenje koje ju je poputno oduševilo

Bolji rođendan od onog okruženog obitelji, sinovima, suprugom, majkom ali i psićem, naša poznata manekenka i bivša misica nije mogla ni zamisliti.

No, upravo nabrojani, sinovi Dino i Arman, suprug Tarik Filipović i Lejlina majka uputili su se na kratki izlet u Istru. Proteklih nekoliko dana uživali su u Rovinju i tamo proslavili Lejlin 43. rođendan.

View this post on Instagram

Rođendan sa najmilijima❤️🎂🎈🎉🎁

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Ugodne listopadske šetnje po suncu, uz dobru gastronomiju i drage ljude- kratki su presjek njihovog izleta, a cijelom atmosferom gospođa Filipović pohvalila se na društvenim mrežama.

Slavljenica je kao i uvijek modno zablistala u trendi suknji leopard uzorka i neupadljivim čizmicama nude nijanse, dok s glave nije skidala hit detalj. Već neko vrijeme Lejla skladno kombinira rajfove uz svoje frizure i stajlinge, koji su trenutno postali pravi trend alert.

Rođendanska iznenađenja za svoju dragu majku i suprugu, obitelji Filipović postala je već specijalnost. Svake godine izmame još suze radosnice i osmijeh na lice.

Lejla i Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL