UVIJEK POSEBNA

Lejla Filipović svojom ljepotom privlači poglede i u Kanadi

03.09.2019 u 11:26

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske i supruga našeg poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića s obitelji boravi u Kanadi te na Instagramu svakodnevno objavljuje njihove tamošnje zgode

Obitelj Filipović danima uživa u Kanadi u kojoj Tarik Filipović gostuje s predstavom 'Ćiro', a društvo im pravi Lejlina starija sestra Dženana s obitelji, koja živi ondje već dugo godina.

'Putujemo djeca, supruga koja ondje ima sestru i ja u Toronto te ću 7. rujna imati predstavu u Regent Theatreu. Nadam se da ću dobrom predstavom otvoriti vrata za buduća gostovanja. Gušt mi je nastupati pred našim ljudima koji su u dijaspori više navikli ići na koncerte pa ih na ovaj način navikavamo i na kazalište', rekao je Tarik za tportal uoči puta u Kanadu.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Za opušteno razgledavanje znamenitosti u Torontu i okolici svi su u ležernijim sportskim izdanjima, a Lejla izgleda sjajno. U Kanadi ne skida neizostavni modni hit ovog ljeta - traku za kosu.

Prije nekoliko dana Lejla je objavila obiteljsku fotografiju snimljenu na mostu Humber Bay Arch u Torontu. I tada je pažnju privukla njezina odjevna kombinacija, točnije udobne traperice koje se mogu nositi i kao trenirka. Uz njih je kombinirala sivu majicu kratkih rukava, a sivu majicu dugih rukava svezala je oko struka, i tenisice.

Obitelj Filipović prije odlaska u Kanadu boravila je u glavnom gradu BiH, na Sarajevo Film Festivalu, a prije toga uživali su u morskim radostima u Lejlinom rodnom Dubrovniku.