14 GODINA ZAJEDNO

Tarik Filipović dirljivom objavom čestitao rođendan supruzi Lejli

07.10.2019 u 22:15

Bionic
Reading

Voditelj Tarik Filipović, kojeg odnedavno ponovno gledamo u kvizu 'Milijunaš' na HRT-u, dirljivom objavom na svom Instagram profilu čestitao je svojoj supruzi Lejli 43. rođendan, a čestitkama su se pridružili i brojni Tarikovi obožavatelji

Uz fotografiju nasmijane Lejle Tarik Filipović je svojoj supruzi poželio sretan rođendan, a njegova objava mnoge je dirnula.

'A rodila se kao palčica... 1700 g... na današnji dan... prelijepa djevojka velikog srca... ponosan i sretan što sam 14 godina dio njezinog života... sretan rođendan ljubavi', napisao je domaći glumac i televizijski voditelj koji ne krije koliko je zaljubljen u svoju Lejlu.

'Divan tekst, samo ti možes ovako napisati... ljubi je za mene', 'Ti si se @tarikfilipovic stvarno rodio pod sretnom zvijezdom', 'Bravo Tariksone! Ti si pravi suprug', glasili su samo neki od oduševljenih komentara ispod fotografije.

Iako su se sreli nekoliko godina ranije, između prelijepe bivše Miss Hrvatske Lejle Šehović i glumca Tarika Filipovića zaiskrilo je tek nakon njezinog razvoda, sredinom 2006. godine, i od tada su nerazdvojni.

'Sa ženom svog života sam i uživam u tome', priznao je Tarik 2007. godine za jedan dnevni list nakon nagađanja o njihovoj vezi. U bračne vode uplovili su u tajnosti na Silvestrovo iste godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman.

Danas, 14 godina poslije, njihova ljubav uspješno tinja, što dokazuju i riječi kojima je voditelj jednog prilikom opisao svoju suprugu - 'Ako ne računam djecu, Lejla je najljepše što mi se u životu dogodilo'.