PRAVA DAMA

Lejla Filipović modno se ugledala na vojvotkinju Kate Middleton i nije pogriješila

17.09.2019 u 17:20

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i danas je na glasu kao vrlo zgodna i dotjerana žena. Supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića osim toga njeguje elegantan stil odijevanja, a sudeći prema njezinu zadnju stajlingu, čini se da je uzor pronašla u britanskoj vojvotkinji Kate Middleton

Iako su cvjetne midi haljine posljednje dvije sezone apsolutni hit među brojnim damama, haljina koju je sada odjenula Lejla Filipović zbog spektra boja i kroja neodoljivo podsjeća na kreaciju koju smo nedavno mogli vidjeti na vojvotkinji Kate Middleton.

Naime britanska vojvotkinja prije tjedan je dana povodom svečanog otvaranja kraljevskog dječjeg igrališta i vrta zablistala u svijetloplavoj haljini posutoj ružinim laticama. Riječ je o haljini s potpisom Kateine omiljene modne dizajnerice Emilije Wickstead, vrijednoj nešto više od 13 tisuća kuna, koja svojim lepršavim krojem i strukom suženim remenom savršeno pristaje figuri vojvotkinje od Cambridgea.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Press Association / Profimedia / Autor: Steve Parsons

Naša nekadašnja misica Lejla Filipović također se može pohvaliti sjajnom figurom koja je došla do izražaja u lepršavoj damskoj haljinici uz koju je crvenokosa ljepotica skladno ukomponirala rajf za kosu. Inače, Lejla je već neko vrijeme oduševljena modnim detaljima za kosu, trakama i rajfovima koje uspješno kombinira uz dnevne stajlinge.