NOVE AVANTURE

Obiteljska pustolovina u Torontu: Evo kako uživaju Tarik i Lejla Filipović sa sinovima

30.08.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Nakon što se pohvalio svojim novim poslovnim pothvatom u Torontu, glumac i voditelj Tarik Filipović pokazao je kako provodi slobodno vrijeme 'preko bare'

Glumac i voditelj Tarik Filipović prije nekoliko je dana za tportal otkrio kako odlazi u Kanadu, gdje priprema predstavu 'Ćiro' u Regent Theatreu.

'Putujemo djeca, supruga koja ondje ima sestru i ja u Toronto te ću 7. rujna imati predstavu u Regent Theatreu. Nadam se da ću dobrom predstavom otvoriti vrata za buduća gostovanja. Gušt mi je nastupati pred našim ljudima koji su u dijaspori više navikli ići na koncerte pa ih na ovaj način navikavamo i na kazalište. Branko Đurić Đuro je prije mene s 'Đurologijom' obišao puno zemalja, a našim predstavama je u većini slučajeva domet bilo gostovanje u susjednim zemljama, dalje od Beča se rijetko išlo. Osim ZKM-a i nekih privatnih projekata, rijetko su predstave obilazile cijeli svijet. Ovo je dokaz da se može postići i puno više', pohvalio se tada.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#mi❤️💙

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Četveročlana obitelj u međuvremenu je sletjela u Toronto, a putem društvenih mreža javili su se obožavateljima i pokazali kako uživaju.

Zgodna Lejla Filipović objavila je zajedničku fotografiju na kojoj ona i suprug poziraju zagrljeni skupa sa sinovima Armanom i Dinom. Za opušteni razgled grada i šetnju lukom, svi su odabrali ležernija sportska izdanja.

Nakon što Tarik odradi predstavu za sve naše iseljenike i Hrvate koji žive u Kanadi, obitelj se vraća u Zagreb, dječaci kreću u školu, a tatu čeka nova sezona u ulozi voditelja. Od ove jeseni gledat ćemo ga kao ponovnog voditelja kviza 'Tko želi biti milijunaš?'.