CVATE OD SREĆE

Frano Ridjan se raznježio: 'I onda se svi pitaju zašto uvijek jurim doma?

26.03.2019 u 18:01

Bionic
Reading

HRT-ov novinar i voditelj nerijetko ističe kako mu je rođenje sina najvažniji trenutak u životu. Dragocjenih trenutaka sa suprugom Leom i njihovim nasljed­nikom, sinom Maurom, Frano Ridjan ima više otkako je napustio show 'Zvijezde pjevaju' u kojem su ga gledatelji donedavno mogli pratiti u paru sa Žanamari Perčić

Frano Ridjan prilično je aktivan na društvenim mrežama, ali rijetko objavljuje obiteljske fotografije. Ovaj put je napravio iznimku. 'Gospođa me izvela na red carpet. I onda se svi pitaju zašto ja uvijek ostajem ili jurim doma? Jer doma čekaju ova ljepotica i mali zavodnik. Sorry ekipa, nemate šanse', poručio je HRT-ov novinar i voditelj pored fotografije na kojoj pozira sa suprugom ispred HNK u kojem su bili na nedavnoj dodjeli Večernjakove ruže.

Frano je nedavno ispao iz showa 'Zvijezde pjevaju' no rado ispadanje očito mu nije teško palo kako je objasnio na Instagramu: 'Hvala svima! Bilo je strašno mučno, nelagodno, ali ekipa je bila super'. Ujedno je zahvalio Žanamari Perčić jer je izvukla najbolje iz njega.

  • +3
Frano Ridjan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album