NJEŽNE RIJEČI

Emotivni Vlaho Arbulić poručio Tatjani Dragović: 'Obožavam te vidjeti kako cvjetaš'

14.02.2024 u 09:53

Bionic
Reading

Danas se slavi Valentinovo ili Dan zaljubljenih, pa su društvene mreže prepune poruka, prigodnih fotografija i izljeva ljubavi. Među njima je i maneken i glazbenik koji je svojoj dragoj čestitao na poseban način

Vlaho Arbulić posljednjih tjedana se javlja s egzotične destinacije, a u svojoj najnovijoj objavi pokazao je fotografiju na kojoj pozira s Tatjanom Dragović, preplanuo i sretan.

'Obožavam te vidjeti kao rasteš i cvjetaš', poručio je. Prijatelji i ostali pratitelji su komentirali njihov osunčani izgled, a komentirale su se i sijede Tatjane Dragović. 'Nisu bitne sijede niti bore, najbitniji su poštivanje i ljubav', pišu im.

Sudeći prema njihovim objavama na Instagramu, izvan Hrvatske su više su od mjesec i pol. Podsjetimo, par se upoznao u zagrebačkoj teretani 2014. godine. Svoju su ljubav otkrili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od Gorana Ivaniševića, s kojim ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela. Vlago i Tatjana postali su roditelji u listopadu 2014. godine, kad im se rodila kći Luce.

subota u gradu

Zagrebačka špica okupila poznata lica: Pogledajte tko se danas prošetao centrom metropole

Pogledaj galeriju