COOL DIZAJN

Sa stilom: Vlaho Arbulić pokazao djelić svog raskošnog uređenog doma

13.01.2024 u 12:11

Bionic
Reading

Vlaho Arbulić, glazbenik, producent i maneken, dugogodišnji partner Tatjane Dragović aktivan je na društvenim mrežama gdje rado objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice

Markantni Konavljanin koji s Tatjanom ima kćer Luce, prije nekoliko godina uselio se u novi dom, smješten u strogom centru Zagreba, a njihov prekrasni dom stilski je dotjeran do posljednjih detalja.

Kad god Vlaho objavi nešto iz svojeg stana, komplimenti nikad ne izostano - nikakvo čudo budući da je za njihov moderno uređen dom zaslužan poznati dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja.

Sada je Vlaho ponovno, pokazao djelić svog luksuznog zagrebačkog stana uz poruku: 'Malo sunca...'

Na objavljenoj fotografiji, koju je Vlaho postavio na svoj Instagram Story, vidi se dnevni boravak s upečatljivim mramornim stolom na kojem se nalaze elegantne vaze pune cvijeća, veliki prozor i jedan fantastičan detalj koji ovom prostoru daju posve novu dimenziju - zanimljiv zlatni luster s bijelim kuglama.

Cijeli je stan uređen minimalističkom stilu s cool detaljima, bijelo obojenim zidovima i namještajem modernih linija.

Kako se ranije pisalo, Vlaho, koji svoj besprijekoran izgled duguje redovitom treniranju i zdravoj prehrani, u svojim je Konavlima započeo graditi kuću jer se želi jednog dana, kada bude u mirovini, vratiti živjeti tamo odakle su mu korijeni i gdje nalazi mir.