sunce, pijesak, more..

Gušta i pokazuje isklesano tijelo: Vlaho Arbulić podiže temperaturu na već ionako vrućoj Floridi

30.01.2024 u 13:34

Bionic
Reading

Dubrovački glazbenik i maneken sa zagrebačkom adresom još uvijek se nalazi na putovanju odakle se javlja atraktivnim fotografijama. On i Tatjana Dragović u Miami su stigli početkom siječnja

Vlaho Arbulić uz glazbenu karijeru uživa i u raznim životnim avanturama. Posljednjih dana on i Tatjana Dragović privlače pozornost prizorima od kojih zastaje dah. Oboje pokazuju kako se opuštaju na pješćanim plažama.

'Jeste li slijepi za čuda?', pita se glazbenik u jednoj od objava na kojoj ga se može vidjeti kako sjedi na plaži gledajući u valove. Vidi se da je nabacio super boju na svoje utrenirano tijelo prekriveno tetovažama. Religijski simboli omiljena su mu inspiracija.

Naime, dominira slika svetog Vlaha, zaštitnika Dubrovnika iznad kojeg je prikaz tradicionalne Konavoke u nošnji. Djevicu Mariju s velikim križem istetovirao je na trbuh, a kod koljena je tetovirao zaziv molitve 'Budi volja tvoja'. Ima i tetovažu morske zvijezde te onu nastalu prema crtežu njihove kćerkice. Upravo njezinom porukom nedavno je raznježio pratitelje.

Pokazao je što ona misli o njegovom trenutnom putovanju. 'Volim te, fališ mi i jedva čekam da se vratiš i malo sam ljubomorna, ćao', napisala je njegova 9-godišnja mezimica.

  • +3
Vlaho Arbulić Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX