inspirativne riječi

Emotivna Danijela Martinović uputila poruku za sve: 'Sve što je počelo jednom će završiti'

07.01.2021 u 15:43

Bionic
Reading

Prog dana Nove godine jedna od najpopularnijih domaćih glazbenica je na Instagramu podijelila dio videospota svoje pjesme 'Jednu za ljubav' te je fanove pozvala da se uključe u akcije, doniraju krv, daju podršku uplašenima i brinu jedni o drugima. Sada ih je odlučila utješiti motivirajućim rečenicama

Danijela Martinović svojim se pratiteljima, kako je naznačila pored objave, obratila iz dijela knjige 'Šalabahter života' koja se sastoji od njezinih motivacijskih poetskih zapisa. 'Sve što je počelo jednom će završiti. Sve što je rođeno jednom mora umrijeti. Život počiva u međuvremenu. Ostaje nam da se uspinjemo nestabilnim stepenicama svakodnevice prateći srcem znakove koji nas vode', napisala je. Uz to je podijelila fotografiju kamenih splitskih stepenica kako bi simbolično dočarala poruku obožavateljima.

'Nije dovoljno reći ‘Žao mi je’ ili ‘Tužna sam’. Boli ljudi iz Petrinje nadilaze sve i ni s čime se ne mogu usporediti. Ne možeš se nikad pripremiti na ono što se ljudskom životu može dogoditi u jednom sitnom trenutku', izjavila je nedavno za 24sata Danijela koju su gledatelji prošle godine mogli pratiti kao članicu žirija u HTV-ovom popularnom showu 'Zvijezde pjevaju'.

U novu je godinu ušla sa željama da 2021. svima bude divna, neopisiva i nezaboravna. Dočekala ju je u krugu bliskih prijatelja. 'Bilo nas je doista ograničen broj, družili smo se, pričali. Svjesni svi da je ovo drukčija nova godina po svemu. Staru smo ispratili s velikim poštovanjem, ni slučajno s omalovažavanjem. O njoj nismo govorili kao o nečemu groznome nego kao o godini koja je bila izuzetno bitna, kao veliko iskustvo. I s osmijehom i mirom ušli smo u 2021.', otkrila je.