a bio je 'onaj pravi'

Emily Ratajkowski se razvodi, zbog nevjere odlučila ostaviti supruga

16.07.2022 u 17:00

Bionic
Reading

Kako pišu strani mediji, braku Emily Ratajkowski i Sebastiana Beara-McClarda došao je kraj zbog njegove navodne nevjere

Izgleda da se slavna manekenka Emily Ratajkowski planira razvesti od svog supruga Sebastiana Beara-McClarda, a strani mediji pišu kako je tako odlučila nakon što ju je on navodno prevario. Priču je ekskluzivno za Page Six potvrdio manekenki blizak izvor.

"Da, varao je. On je serijski varalica. Odvratno je", izjavio je spomenuti izvor, koji je htio ostati anoniman, dodavši kako Emily planira podnijeti zahtjev za razvod.

Spekulacije o problemima u braku pojavile su se nakon što je 31-godišnja Emily viđena u javnosti bez vjenčanog prstena. Međutim, par se za sada nije javno oglasio o toj temi, kako na svojim mrežama, tako i u razgovoru s medijima.

Podsjetimo, dvojac se vjenčao u veljači 2018. godine, samo dva tjedna nakon što su objavili da su u vezi, a zajedno imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera.

Inače, manekenka se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom. Kasnije je otkrila da je Sebastiana upoznala dok je još bila u vezi.

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", rekla je manekenka u jednom intervjuu.

Sada je i toj ljubavi, čini se, došao kraj.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia