POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Ellu Dvornik preplavile emocije: 'Naša beba Lumi se otisnula u svijet prvim koracima'

28.02.2021 u 20:58

Bionic
Reading

Ponosni roditelji Ella Dvornik i Charles Pearce danas su s mlađom kćerkicom Lumi Wren proživjeli najljepše trenutke, koje su odmah zabilježili kamerom i pokazali svojim pratiteljima na društvenim mrežama

'Dani traju dugo, ali godine brzo prođu. Naša beba Lumi se otisnula u svijet prvim koracima danas.' Napisala je to danas uz objavljeni video na svom Instagram profilu Ella Dvornik, ne krijući sreću, ali i tugu što je malena Lumi Wren već toliko narasla da je napravila i prve korake.

Sličnu snimku, ali iz drugog kuta, objavio je i Ellin suprug, otac malene Lumi Wren, Charles Pearce, koji je uz svoju snimku imao podužu objavu:

'Prvi koraci su najvažnija metafora za sve što radimo u životu. Ponekad izađemo van na svjetlo, ali se i brzo sakrijemo u mrak. Bio sam daleko od društvenih mreža neko vrijeme, stoga sam se malo borio kako bi se vratio takvom životu, objavljivanju, pisanju, nisam znao kako da napravim taj prvi korak.

No, lijepo je dijeliti i biti društven. Gledajući Lumi kako radi svoje prve korake danas, to me podsjetilo da svi ponekad trebamo da nas netko pogura, da nam netko pruži ruku, da nas ohrabri i motivira. Uvijek je netko iza nas tko će nam podariti osmijeh, riječ ili ohrabrenje. Stoga, postoji li bolji način od povratka od onog s malim korakom. Hvala ti Lumi što si me na ovo podsjetila. Hodat ćemo zajedno uvijek i zauvijek.'

  • +12
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Malena Lumi Wren nedavno je proslavila svoj veliki prvi rođendan i tim je povodom dobila i malenu tematsku zabavu, a sve je, kao i uvijek, zabilježeno na Instagramu Elle Dvornik. Osim Lumi Wren, Ella i Charles imaju i stariju kćerkicu Balie Dee.