SVE ZA SVOJU PRINCEZU

Ella Dvornik žrtvovala je ured kako bi osigurala dječju sobu za svoju najmlađu kćerkicu; pogledajte kako ju je uredila

22.02.2021 u 17:49

Bionic
Reading

Ella Dvornik i Charles Pearce za vikend su proslavili rođendan svoje najmlađe kćerkice Lumi Wren koja ih je u ovo vrijeme prije godinu dana iznenadila svojim dolaskom na svijet pet tjedana ranije. Unatoč pandemiji, svojoj su nasljednici priredili rođendansko slavlje dostojno princeze, a sada kada je napunila godinu dana došlo je vrijeme i da malena Lumi dobije vlastitu sobu

'I tako, prođe još jedna godina. Prođe moja Lumi kroz dane slatke bebe i sve je bliže svom prvom tantrumu. Danas ova divna, mirna, proračunata , znatiželjna duša slavi veliki prvi rođendan. Kao da sam jučer došla iz Podobnika u kućnu karantenu', započela je prije dva dana svoju objavu na Instagramu Ella Dvornik, objavivši fotografije malene slavljenice koja pozira uz rođendansku tortu i balone.

Tema rođendana bila je Lumisaur, a ponosna mama otkrila je svojim pratiteljima kako još uvijek ne može vjerovati koliko je brzo proletjela prva godina s njihovom mezimicom.

Malena Lumi je zbog pandemije rođendan proslavila bez svojih vršnjaka, no tu je bila njena starija sestra Balie Dee koja joj je pomogla otvarati poklone, a dirljivi trenutak Ella je također podijelila sa svojom vojskom pratitelja.

Sada kad je Lumi napunila godinu dana, vrijeme je da konačno dobije vlastitu spavaću sobu, baš kao i Balie. Kći pokojnog kralja funka, Dine Dvornika, otkrila je kako su se ona i suprug Charles Pearce zarad sreće svoje malene nasljednice odrekli prostorije u domu koju su koristili kao ured.

Preuredili su ga u dječju sobu i ukrasili svime onime što je jednoj djevojčici potrebno da uživa u svom malom carstvu - dječjim krevetićem, mekanim tepihom, šatorom, personaliziranim zidnim dekoracijama i omiljenim joj igračkama, a Ella je potom kamerom zabilježila i Lumine prve trenutke u njezinom novom kutku doma.

  • +12
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL