PJEGAVICA I BEBICA

Ella objavila fotografiju s Lumi: Obožavatelji se ne mogu dogovoriti tko na koga sliči

09.08.2020 u 22:25

Bionic
Reading

Blogerica i influencerica Ella Dvornik s obitelji je tijekom vikenda uživala u ljepotama Plitvica, a jedan spontani selfie s malenom Lumi u naručju izazvao je raspravu njenih pratitelja

Ella je u nedjelju posjetila Plitvice Art Farm, a tijekom kušanja hrvatskih gastro proizvoda spontano je držeći Lumi snimila selfie.

Bez šminke i s vidljivim sunčevim pjegicama na licu ponosna mama objavila je fotografiju na Instagramu i nazvala je 'pjegavica i bebica'.

Iako Elli pjegice odlično stoje, svu pažnju njenih pratitelja na Instagramu ukrala je malena Lumi.

S obraščićima i punih usana malena je Lumi jednu pratiteljicu podsjetila na plastične lutke savršenih crta lica, a drugi su stali raspravljati na koga zapravo sliči.

'Bebica sve više sliči na svoju stariju seku', primijetila je jedna pratiteljica. Druga joj je na to u nevjerici odgovorila da su potpuno različite, a s njom se složila još jedna pratiteljica koja je zaključila da je Lumi ista Charles, a starija kćer na Ellu.

'Beba je na tebe, barem po meni', jedno je od brojnih mišljenja, s kojim se nije složila Ellina pratiteljica uvjerena da su obje djevojčice na oca.

'Lumi je ćelavi Charles. Imaš previše recesivnih gena što se tiče izgleda, a on dominantnih', iznijela je svoje mišljenje i Elli ponudila zrno utjehe: 'Isto se kod mene dogodilo'.

View this post on Instagram

Pjegavica i bebica ❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on