NIJE MOGLA ŠUTJETI

Ellu Dvornik razljutili tulumi kod HNK: 'Nemojte uništavati tu prekrasnu zgradu'

11.07.2020 u 22:22

Bionic
Reading

Ella Dvornik Pearce, jedna od naših najpoznatijih blogerica, na svom je Instagram profilu prokomentirala okupljanja mladih kod zagrebačkog HNK

Ella koja ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama nije mogla ostati ravnodušna na nedavne fotografije pošaranih zidova na Hrvatskom narodnom kazalištu i tragove urina nakon tuluma na kojem se, kako se pisalo, okuplja nekoliko stotina mladih.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Fotke: Ronald Braus

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

'Totalno sam za da se ljudi druže i zabavljaju vani. I mi smo k'o tinejdžeri cugali na Ribnjaku, po garažama, na trgu i parkovima. Na Zrinjevcu, Tomislavcu....Al' kupili smo za sobom smeće, ponosili se time....I nikad nam nije palo na pamet pi**** po javnim površinama , a kamoli šarati kulturne znamenitosti! OK, shvaćam da je toalet kod Pravnog fakulteta zatvoren nakon 21 (nadam se da će ga otvoriti) i sad su doveli toitoi koji fakat izgleda nakaradno tu, al ajde. Al pi**** po stepenicama?!? Po Hrvatskom narodnom kazalištu! Pa ako već moraš, pa imaš travu, drvo... Pa zaista ne shvaćam. Meni je HNK najljepša zgrada u Zagrebu! Nije zaslužila da joj ovo radite! Ajde brinite o svom gradu ako već drugi neće. Zabavljajte se i uživajte u životu al nemojte uništavati ove predivne zgrade i baštine', bila je oštra Ella Dvornik.

Ellina je poruka naišla pak na brojne istomišljenike koji su podržali njezinu poruku.

'Sramota', 'Užas', 'Strašno. Jedna sam od onih s Tomislavca od prije 20 godina i nikad nismo ostavljali ovakav svinjac. To su radili klošari', složili su se mnogi s blogericom i majkom dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.

Inače, nekad popularno okupljalište kod Zdenca života ispred HNK, zbog pandemije koronavirusa koja je pozatvarala kafiće i klubove ponovno je počelo proživljavati zvjezdane dane pa su se tamo spontano počeli mladi.U međuvremenu su se kraj Zdenca života razmjenjivale šarolike ekipe, a prije pandemije koronavirusa uglavnom se u večernjim satima tamo moglo vidjeti skejtere. Danas je to pak mjesto susreta brojnih, naizgled nespojivih supkultura.