teretana i bljutava hrana

Ella Dvornik ponovo o kilogramima: U videu pokazala transformaciju u 4 mjeseca vježbanja

13.12.2021 u 09:55

Bionic
Reading

Mnogi su već upoznati s time da je 30-godišnja influencerica, kći kralja funka Dine Dvornika ovog ljeta krenula s transformiranjem svoga tijela vježbama i posebnom prehranom s ciljem da istopi masne naslage koje je 'zaradila' tijekom trudnoće, o čemu je već više puta informirala javnost. Inače, za sebe nerijetko govori da je lijena i da joj se teško motivirati na vježbanje, kao i na 'dosadnu prehranu'

Sudeći prema fotografijama i videu s TikToka, koji je Ella Dvornik objavila, ima što i pokazati. 'Mrzim ići u teretanu, ali je brutalan osjećaj probuditi se ujutro i vidjeti rezultate', među ostalim je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. Pokazala im je i fotografiju trbuha kakvom se nada nakon nekoliko godina vježbanja.

Kad su je sljedbenici upitali kako je uspjela postići takve promjene i uspijeva tako izgledati, Ella im je odgovorila: 'Teretana 4-5 puta tjedno i bljutava hrana.'

U komentarima je otkrila da se i njezin suprug Charles Pearce ima čime pohvaliti. Od rujna je skinuo 12 kilograma.

Usput je Ella svima održala kratku životnu lekciju, napisavši: 'Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god drugima ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim.' Na društvenim mrežama podijelila je video u kojem prikazuje transformaciju svoga tijela, točnije trbuha, u samo četiri mjeseca.

Podsjetimo, influencerica se ubrzo nakon posljednjeg poroda podvrgnula i tretmanu CoolSculptinga, postupku smrzavanja sala.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL