u top formi

Figura za poželjeti: I službeno je počelo najljepše doba godine, a Ella Dvornik se pohvalila da se višemjesečni trud itekako isplatio

01.12.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Njezini obožavatelji s nestrpljenjem su dočekali prvi dan prosinca, kako bi Ella Dvornik napokon i ove godine one najsretnije darivala vrijednim poklonima, no nama je za oko zapeo ipak jedan drugi detalj

Iako se možda neki ne bi složili s time, za Ellu Dvornik-Pearce biti blogerica i influencerica posao je kao i svaki drugi, za koji se ona itekako puno priprema i na tome radi, kako bi finalni proizvod bio savršen. Iza svega toga stoji jako puno truda i odricanja, ali i sati i sati snimanja i montiranja kako bi njezini obožavatelji dobili ono što i žele od nje.

Ella je službeno s prvim danom prosinca najavila svoju AdventEllu, mjesec kada sa svojim sponzorima daruje one najsretnije, no sve to palo je u drugi plan zbog fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Na njoj Ella Dvornik-Pearce pozira u vrućim šljokičastim hlačicama s remenom i crvenom sakou ispod kojeg ne nosi ništa, a tom je kombinacijom samo dodatno pokazala da se njezin višemjesečni trud itekako isplatio. Naime, vjerni pratitelji njezinog lika i djela već su upoznati da se Ella, otkako se preselila s obitelji u Istru, posvetila pravilnoj prehrani, ali i redovitom vježbanju s osobnom trenericom, što je rezultiralo time da je tijelo dovela u top formu.

  • +8
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Dobro izdefinirane noge i tetovažu koja joj pokriva gornji dio lijeve noge, dodatno je istaknula sa crnim salonkama na visoku potpeticu, a osmijeh je tu da pokaže kako je itekako svjesna da dobro izgleda.