POKAZALA U VIDEU

Ella Dvornik otkrila kako konobari 'kradu' goste u Monte Carlu: ‘Šta je Balkanci, niste se sjetili?’

07.09.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i influencerica, Ella Dvornik, broji zadnje sate u Monte Carlu, gdje su proveli nekoliko dana, a na Instagramu je otkrila i zanimljivosti iz noćnog života

Pozivnicu da prisustvuju vjenčanju prijatelja u Monte Carlu Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce nisu propustili. Kćeri Balie i Lumi ostavili su u sigurnim rukama bake Danijele Dvornik na otoku Braču te se nakon toga uputili prema Monte Carlu.

Posljednjih dana Ella je svoje pratitelje na Instagramu redovito obavještavala što rade i kako provode vrijeme, otkrila je i da su uživali u popularnom Nikki Beachu u Saint Tropezu, gdje je Ella u minijaturnom bikiniju pokazala da se višemjesečni trud napornih treninga i ciljane prehrane itekako isplatio.

Potom je objavila fotografije u seksi izdanju u haljini Krie Designa u kojoj se pojavila na vjenčanju, da bi sve završila prije odlaska kući noćnim provodom u Monte Carlu.

Posebno je zanimljiv bio jedan kratki video koji je snimila i na kojem je napisala uz emotikone koji plaču od smijeha: 'Kako kradu u Monte Carlu? Šta je Balkanci, niste se sjetili?'

U videu je jasno vidljivo kako je u čaši količina pića manja od polovice, no vješti konobari u Monte Carlu dosjetili su se da vizualno to 'nadopune' glomaznom kockom leda, zbog koje se razina pića podigla gotovo do vrha čaše.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Mirko Ferlin / CROPIX