100% Gang festival

Ella Dvornik: Tko se na Zrću ne bude ponašao kako treba, ide u kaznu

05.07.2022 u 19:58

Bionic
Reading

Nakon što je predstavljen line up s najvećim regionalnim imenima, Zrće donosi još jednu novost oko 100% Gang festivala

Na bijelu ležaljku ispod suncobrana zaleći će službena Mama festivala, ni manje ni više nego realno jedina osoba kojoj je mogla pripasti ta titula – Ella Dvornik, stoji u priopćenju.

Najpoznatija hrvatska mama, influencerica, content kreatorica i osoba koja u svom CV-u ima i 'pokoji 'party, zasigurno je prava adresa za preporuku kada su u pitanju teme poput – koliko vode piti tijekom festivala da ne dehidriraš, koga povesti sa sobom da ti ne poremeti vibe, što obući da (ne) iskačeš na festivalu, ali i možda najvažnije – kako do kodova za popust na ulaznice.

'Moj plan je vrlo jednostavan – smjestit ću se u fensi VIP i držati pod budnim okom cijeli gang. Nešto kao policajac zapravo, pazit ću kako se ponašaju, jel' sve pod kontrolom. Onda planiram skoknut do backstage-a i pripaziti malo i na izvođače, moraju piti dovoljno tekućine. Ako nekog ulovim u nedoličnom ponašanju, dobiva naljepnicu i ide u kaznu', u svom stilu nam je objasnila svoju ulogu na 100% Gang festivalu – mama Ella.

Senidah, Buba, Jala, Rasta, Grše, Kuku$, Connect.. samo su neka od imena koja će se popeti na Open Air stage od 22. do 24. srpnja na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj. Sve to nadgledat će upravo – mama 100% Gang festivala, Ella.

100% Gang je glazbeni festival koji će okupiti najatraktivnije hip-hop, trap i new Balkan wave izvođače u regiji i to na čak tri bine: glavnu binu koja se proteže duž cijele plaže Zrće, Euphoria club i Burra beach house.

Prvi dan festivala, 22. srpnja otvaraju: Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Inas, Elena Kitić, Nikolija i Cunami. U subotu, 23. srpnja na stage se penju Senidah, Rasta, Klinac, Alen Sakić, Kali, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Rimski, Corona & Banfica. U nedjelju, 24. srpnja, na zadnji dan festivala za vrhunski provod zaduženi su Kuku$, Grše, Connect, Gazda Paj & Cvija. Osim toga, na zadnji dan festivala stiže i svih 15 natjecatelja IDJ Showa, popularnog regionalnog talent showa.