POGLED GOVORI SVE

Ella Dvornik objavila urnebesni video iz auta: 'Kad te se vlastiti muž srami'

02.03.2021 u 20:32

Bionic
Reading

Sa svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu Ella Dvornik redovito dijeli sretne i tužne, ali i smiješne trenutke iz života. U njenim objavama često su glavne zvijezde kćeri Balie i Lumi, a nerijetko i suprug Charles Pearce koji se zbog ljubavi prema našoj poznatoj influencerici u Zagreb preselio iz Velike Britanije. Posljednji video koji je Ella objavila pošteno je nasmijao njezine obožavatelje

Jedna od naših najuspješnijih influencerica i kćer pokojnog Dine Dvornika, Ella Dvornik Pearce, nasmijala je fanove videom iz auta koji je u 24 sata ostvario preko 320.000 pregleda te prikupio gomilu lajkova i komentara. Riječ je o videu koji je Ella prvotno objavila na TikToku gdje je također vrlo aktivna, a potom i na Instagramu.

U šaljivom videu Ella pjeva stihove hita poznatog švedskog elektropop dua Icona Pop 'I Love It', a stihovi su, pogađate upućeni njenom 13 godina starijem suprugu Charlesu Pearceu.

'Ti si na drugoj cesti, ja sam na Mliječnoj stazi. Želiš me dolje na zemlji, ali ja sam u svemiru. Tako ti je teško ugoditi, moramo to ubiti u korijenu. Ti si iz 70-ih, ali ja sam kučka iz 90-ih. Volim to!', pjevala je na engleskom Ella uz rokersko zamahivanje kosom, dok na radiju u pozadini svira kultni hit, a Charles zbunjeno gleda što se događa.

'Kad te se vlastiti muž srami', napisala je Ella koja je Charlesovu reakciju podijelila s pratiteljima, no ne dijele svi njezino mišljenje. Mnogi smatraju kako je to pogled ponosnog muškarca.

'Ma ne srami se, ponosan je on na tebe. Pa vidi kako te gleda', komentirala je jedna pratiteljica.

'Kaže osmijeh i pogled od Charlesa: E to je moja luda žena, zato ju volim', dodala je druga.

'Meni se čini da se Charlesu čist sviđa tvoj performans', komentirala je Elli kolegica Sonja Kovač.

  • +12
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL