Enfant terrible

Ella Dvornik: 'Moj tata je bio blesav, neozbiljan tip'

06.07.2017 u 20:27

Bionic
Reading

Od smrti Dina Dvornika prošlo je gotovo devet godina, a naša kralj funka i dalje intrigira javnost svojom pojavom. Njegova kćer Ella je mnogo puta govorila o tome kako je njen otac bio osebujan umjetnik i brižan roditelj te se često se u svojim objavama na društvenim mrežama prisjeća svojih dragocjenih trenutaka provedenih s njim. Mlada blogerica kaže da je imala zanimljivo djetinjstvo jer joj je njen otac davao neobične savjete koje tada nije mogla razumjeti

Ela Dvornik kaže da je imala zanimljivo djetinjstvo jer joj je njen otac, koji je preminuo prije devet godina, davao neobične savjete koje tada nije mogla da razumije, piše Express magazin.

'Moj tata je bio budala! Dijete, veseljak. Bilo je zanimljivo rasti uz takvu osobu jer on nije bio tipična odrasla osoba. Bio je liberalan, nije bio dvoličan i nije mi branio nešto što je on sam radio. Zapamtila sam jednu stvar koju mi je rekao: 'Radi što želiš, samo nemoj pušiti cigarete'. Rekao je to jer je točno znao što ću napraviti. Ma, bio je blesav, neozbiljan tip, bio je kao neki Petar Pan', izjavila je Ella.

'Imao je mnogo neukusnih savjeta. Ljudi koji su ga poznavali znali su da ono što kaže ne smiješ ozbiljno shvaćati. Eto, jednom prilikom mi je rekao: 'Ako nećeš da pušiš k**ac, onda ti i ne treba', u prijevodu: ako ne napraviš ono što želiš, nisi vrijedan toga. Ali to je svakako nešto što nikako ne smiješ da reći kćeri tinejdžerki. Eto, neka druga osoba bi zbog njegovih savjeta zvala socijalnu službu, ali budući znam svog oca, sigurna sam da nije mislio ništa loše', rekla je Ella.

Blogerica je, prenosi Express magazin - sretna i zaručena, ali ne i u drugom stanju.

'Nadimam se. I ja voljela bih znati u čemu je problem s mojim trbuhom. Teško mi je otići kod doktora jer ne želim da mi kažu da moram da promijenim prehranu', izjavila je Ella Dvornik.

Silver fox kinda day 🤡 #fashionblogger #FACEAWARDSP10 #ootd #style #shoes #spottedinsophias #sophiawebster

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on