gdje je nestao čovjek?

Ella Dvornik konačno pokazala trbuh

23.06.2017 u 14:26

Bionic
Reading

Danima se pričalo tome kako je kćer kralja funka Dine Dvornika, Ella u drugom stanju. Ona to još nije potvrdila ni dematirala, ali se oglasila na šaljiv način, naravno, na društvenim mrežama, na kojima je stalno aktivna

Ella Dvornik je odlučila pokazati trbuh svojim pratiteljima na Facebooku. 'Gdje je nestao čovjek?' napisala je aludirajući na pjesmu Gorana Bareta uz video na kojem se okreće i pokazuje kako izgleda.

'I ja sam imala takav trbuh u trećem mjesecu trudnoće', napisala je jedna pratiteljica, na što joj je blogerica odgovorila da  se takav trbuh može imati do šestog mjeseca trudnoće.

'Naravno da možeš... Ako jesi, čestitam ti od srca, a ako nisi, onda ću ti čestitati kad budeš', napisala joj je.

'Pa baš u tome i jest stvar. Mislim da je ljudsko pravo svakog čovjeka da kaže to kad želi reći, a ne kad se neka novinarka odluči. Očito joj je dopizdilo što nemam još djecu pa je ubrzala proces', odgovorila je Ella i dalje ne dajući odgovor na to je li u drugom stanju ili ne, iako su je to pratitelji više puta pitali.

Blogerica je zaručena s 39-godišnjim Charlesom Pearceom, a u vezi su pet godina.

Nakon što su neki mediji objavili da je u drugom stanju, u Splitu je doživjela neugodnu situaciju o kojoj je također pisala na svom Facebooku.