baš poput kylie

Ella Dvornik kopirala najmlađu sestru iz klana Kardashian

08.05.2017 u 11:28

Bionic
Reading

Modna i travel blogerica Ella Dvornik uvijek iznenadi nekom od svojih fotografija na društvenim mrežama. Ovoga puta pokušala je izgledati kao poznata reality zvijezda Kylie Jenner, a koliko joj je to uspjelo, procijenite sami

'Noćas ću urediti ovaj make up video inspiriran Kylie Jenner. Jako sam uzbuđena', napisala je Ella Dvornik ispod fotografija na svom Instagramu.

Na njoj Ella pozira baš poput poznate sestre Kardashian, a dodala je kako jedino nije mogla obojiti kosu u roza nijansu te je ostala pri svojoj trenutačnoj sivoj. Pritom se i našalila - ako Kylie ikad ugleda ovu fotografiju, možda odluči obojiti svoju kosu baš poput naše poznate blogerice.

'Ljepša si, nema potrebe za kopiranjem', 'Nemoj se truditi biti kao ona, ljepša si od nje i ostani svoja. Manje je više', 'Koja sličnost, čovječe, samo je razlika što si ti prirodno lijepa dok je ona sva umjetna', 'Neee, nemoj to raditi, ti si toliko ljepša', neki su od komentara njezinih obožavatelja koji su joj poručili kako je pametnije da ipak ostane svoja te da se ne uspoređuje ni s kim. 

Morning coffee! Meow! #tbt #yamamay #greyhair #lingerie #hotel #fashion #ootd #potd

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Iako nije oduševila usporedbom, mora se priznati da je šminka učinila svoje. Sličnost je itekako vidljiva; usne, trepavice, obrve i obrazi šminkom su Ellu doveli do vrlo uspješne transformacije u svjetski poznatu Kylie koja pak na svom izgledu može zahvaliti brojnim estetskim operacijama. 

I wear my pink @livelokai for my grandma MJ and everyone affected by breast cancer. #livelokai 💞

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mnogi joj to zamjeraju jer smatraju da daje loš primjer svojim vršnjacima i djevojkama diljem svijeta poručujući kako 'plastičan' izgled dovodi do uspjeha.