slavlje u splitu

Evo što je toliko usrećilo zaručnika Elle Dvornik

19.06.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina Ella Dvornik svoju je sreću i uspjeh potražila izvan granica Lijepe naše, a vjerojatno nije ni sanjala da će tada upoznati i ljubav svog života, današnjeg zaručnika Charlesa Pearcea. Ubrzo smo ih zajedno gledali u nezaboravnim avanturama po svijetu, a Hrvatska im je uvijek bila neizostavno ljetno odredište. Tako već posljednjih nekoliko dana par uživa u Splitu gdje su proslavili jedan vrlo važan dan

U rodnom gradu Ellina oca, Dine Dvornika, posljednjih nekoliko dana mlada i uspješna travel blogerica opušta se sa svojim zaručnikom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom.

Tamo su između ostalog odlučili proslaviti i njegov 39. rođendan, a Ella je svoje mnogobrojne Instagram pratitelje raznježila dirljivom ljubavnom porukom koju mu je uputila.

Happy Birthday @charles_pearce !!! Always stay annoying and weird 😅❤️❤️❤️ I love you always and forever ❤️❤️❤️❤️

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

'Sretan rođendan!!! Ostani uvijek naporan i čudan.Volim te uvijek i zauvijek!', napisala je ispod zajedničke fotografije, a fanovi su se odmah pridružili s iskrenim čestitkama.

'Šta ti je prava ljubav. Sretan rođendan Charles. Hvala što činiš Ellu sretnom', 'Sretan rođeendaaan Charlesuu, P.S. slika vam je vrh' poručili su obožavatelji.

Na svom Instagram profilu brzo se oglasio i sam Charles, objavivši fotografiju svoje odabranice i napisavši ispod nje da mu je Ella najbolji rođendanski poklon koji je ikada dobio.

Best birthday present ever )))

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Ovaj avanturistički par nikada nije krio koliko su zajedno sretni i zaljubljeni, unatoč 13-godišnjoj razlici u godinama, kojoj su se na početku njihove veze svi čudili.

My baby just cares for me ❤️ #teddybear #love #happy

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Prije nekoliko tjedana tako su skupa s Ellinom majkom Danijelom Dvornik uživali ploveći talijanskom obalom na jedrilici.