DRUŽENJE POD ZVIJEZDAMA

Elegantno dotjerane domaće ljepotice uputile se na jednu večer u Brela

29.06.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Prekrasno ljetno druženje na obali u preuređenom hotelu u Brelima nisu htjela propustiti brojna naša poznata lica. Dotjerane u elegantnim haljinama stigle su domaće ljepotice, a kroz večer ih je ispod vedrog neba zabavljala Nina Badrić

Sinoć je u preuređenom Bluesun hotelu Maestral Brela, u čarobnoj atmosferi proslavljen početak ljetne sezone. Tradicija, dulja od pola stoljeća i Mediteran, kao inspiracija i način života, zasjali su u punom sjaju. Uzvanici, među kojima i Jelena Veljača, Arija Rizvić i Marko Vargek, Žanamari Lalić, Ida Prester, Joško Čagalj, Iris Cekuš, Pedro Soltz i brojni drugi uživali su u blagom povjetarcu tople ljetne večeri, uz probrane gastro delicije i nastup istinske dive hrvatske glazbene scene Nine Badrić, čiji glas nikoga nije ostavio ravnodušnim.

  • +25
Druženje u Brelima Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Posebno se oko svog stajlinga potrudila domaća voditeljica Ida Prester, koju nemamo često prilike vidjeti ovako elegantno odjevenu. Osim toga izgleda da je ljubičasta boja hit među domaćim damama jer su se u identičnoj nijansi haljina pojavile supruga pjevača Joška Čagalja te dizajnerica Anamarija Asanović.