PRAVO LJETNO IZDANJE

Nina Badrić niže sve bolje stajlinge: Ni ona nije odoljela popularnim špagericama i velikoj pletenoj torbi

16.06.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Novim stajlingom pjevačica Nina Badrić prizvala je ljeto koje kalendarski možda još nije stiglo, ali po sunčanom i toplom vremenu mnogi bi rekli da je već ovdje. Zgodna Zagrepčanka u Šibeniku se pojavila u pravoj modnoj poslastici te još jednom pokazala da prati vruće trendove i zna ih prilagoditi svom stilu

Naša pjevačica Nina Badrić jedna je od onih koja pomno prati modne trendove te je uvijek u toku. Teško odoli nabaviti si pokoju novu krpicu, a vrlo često su to dizajnerski komadi.

Nina dobro zna da su u ljetnoj sezoni špagerice neizostavna obuća koja djeluje efektno u bilo koje doba dana, a najveća odlika im je udobnost. Zato je nabavila svoj primjerak popularne obuće i to modne kuće Gucci, koje je kombinirala uz satensku dugu haljinu na jedno rame u cvjetnom uzroku.

Ovaj je vedri stajling lijepa Nina zaokružila velikom pletenom torbom, popularno zvanom ceker. Ove sezone maksi torbe, a posebno one od prirodnih materijala su na cijeni te nema trendseterice koja ih ne nosi. Ovakve su torbe vrlo praktične jer u njih stane mnoštvo, a nisu više rezervirane samo za odlazak na plažu.

  • +25
Torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo