poruka mlađoj sebi

Ecija Ojdanić slavi 50. rođendan u zanosnoj haljini i porukom koju vrijedi pročitati

26.06.2023 u 16:37

Bionic
Reading

Hrvatska glumica Ecija Ojdanić pozirala je u senzualnoj bijeloj haljini sa šampanjcem u ruci pa napisala motivirajuću poruku mlađoj sebi

Ecija Ojdanić, hrvatska glumica i vlasnica kazališta Moruzgva, danas slavi 50. rođendan, a tim povodom napisala je dojmljivu poruku mlađoj sobi.

Svoje motivirajuće misli podijelila je putem društvenih mreža, a riječ je o poruci koja je oduševila mnogobrojne fanove koji su joj s ljubavlju čestitali 'okruglu' obljetnicu.

'Što bi pedesetogodišnja Ecija poručila maloj curici Eciji? Ne boj se. Dogodit će ti se nekoliko stvari koje ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju.. preživjet ćeš. Bit će gadno, ali zaliječit ćeš rane, obrisat ćeš suze, i stati ponovno na noge. Ali, ostvarit će ti se i neki najluđi snovi koje te bilo i strah sanjati! Ne boj se, i hrabro veselo kroči kroz život. Sve što te čeka nadilazi tvoja Najluđa očekivanja. Sretan mi jubilarni, pedeseti.. Idem voljena, ispunjena i zahvalna u drugo poluvrijeme.'

Među čestitarima našla su se poznata imena hrvatske scene poput glumica Ane Begić Tahiri, Bojane Gregorić Vejzović i Amara Bukvić te voditeljice Marijane Batinić i brojnih drugih prijatelja i fanova.

'Draga moja, sretan ti, ljubim te navečer', napisala je Ana Begić Tahiri i dala naslutiti da jedna od omiljenijih hrvatskih glumica večeras sprema veliko slavlje za svoj jubilarni rođendan.

  • +2
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Uz objavu je priložila i fotografiju na kojoj pozira sa šampanjcem u rukama, noseći zanosnu bijelu haljinu visokog ovratnika i dubokog dekoltea obogaćenu zlatnim lančićem i dijamantnim naušnicama.