VELIKA LJUBAV

Ecija Ivušić o najvažnijem muškarcu u životu: 'Samo se s ovim čovjekom ovako smijem'

01.03.2019 u 10:13

Bionic
Reading

O ljubavnom životu voditeljice Ecije Ivušić često se nagađa, ali popularna Zagrepčanka sada je otkrila da u njezinom srcu trenutno ima mjesta samo za jednog posebnog muškarca

Svatko tko ima brata ili sestru zna da je ta ljubav neusporediva s bilo kojom, a upravo to potvrdila je televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić najnovijom fotografijom na društvenim mrežama.

Njezin mlađi brat Vicko i ona izvrsno se slažu, a sunčano poslijepodne u četvrtak su iskoristili za zajedničku kavu u prirodi.

'Samo se s ovim čovjekom ovako valjda smijem. Do kutnjaka! Najviše #buraz', napisala je zgodna voditeljica ispod fotografije na kojoj pozira s bratom.

Ecija nikada nije krila da joj je obitelj na prvom mjestu, a najviše vremena sa svojim voljenima provede tijekom ljetnih mjeseci kada zajedno uživaju na Korčuli u obiteljskoj kući. A kada je riječ o ljubavi, popularna voditeljica jednom je otkrila da zapravo nikada nije imala pravog partnera.

  • +11
Ecija Ivušić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Imala sam ljubavnike i prijatelje, ali pravog partnera nikad. Kad ga nađem, to ću sigurno znati cijeniti. Ta će osoba lijepo proći sa mnom u životu', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.