KRUNA LJUBAVI

Dvostruko slavlje u obitelji Antonije Gogić i Marijana Bračulja

11.07.2017 u 06:37

Bionic
Reading

Mladi par proživljava svoje najljepše razdoblje života. Bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić i poduzetnik Marijan Bračulj proteklog vikenda izrekli su sudbonosno 'da' i ozakonili svoju ljubav. Sreća i razlog za slavlje bili su im veći jer je njihova jednogodišnja kći Lena primila prvi sveti sakrament. Lijepa Antonija za tportal je podijelila djelić svoje intime

'Zaista najljepši dan u životu, naravno uz onaj kada se rodila naša Lena. Ne znam kako bih ukratko sročila sve emocije koje sam proživjela taj dan. Bilo je zaista divno. Drugi put sam rekla 'da' istom muškarcu', ispričala je kroz smijeh Antonija.

Par je izmijenio zavjete još prošle godine u lipnju, a sada su odlučili stati pred oltar. Brojni članovi obitelji, prijatelji i kolege bili su uz njih na njihov veliki dan koji će pamtiti cijeli život.

'Za obred u crkvi sv. Ivana Krstitelja nosila sam haljinu Zuhaira Murada koju mi je nabavila Vesna Sposa, a zatim sam se presvukla u nešto ležerniju varijantu, haljinu modne kuće Sposa.

  • +2
Antonija Gogić i Marijan Bračulj Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maja Jokić

Slavlje se nastavilo u Golf & Country Clubu u Zagrebu, a goste je zabavljala Ivana Marić.

'Slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati i bilo je jako veselo. U ponoć smo uz rezanje torte i vatromet proslavili i rođendan našeg dragog prijatelja. Lena je oko 20 sati napustila zabavu, a čuvala ju je dadilja', rekla nam je Antonija, otkrivši da sa suprugom leti na medeni mjesec u Punta Canu u Dominikansku Republiku te će se odmoriti od poslovnih i roditeljskih obaveza.