ANTONIJA GOGIĆ

Tajno vjenčanje: Misica rekla 'da' Marijanu Bračulju

21.06.2016 u 20:46

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić i građevinski poduzetnik Marijan Bračulj, vjenčali su se protekle subote nakon godinu i pol dana veze. Sudbonosno 'da' rekli su jedno drugome sklopivši građanski brak u zagrebačkom Matičnom uredu, samo u nazočnosti kumova. Veliko svadbeno slavlje priredit će nakon rođenja prvog djeteta koje će stići na svijet za dva mjeseca, a kojem će sretni roditelji nadjenuti ime - Lena. Lijepoj Antoniji ovo je prvi brak, a Marijanu Bračulju drugi, nakon što je proveo sedam godina s voditeljicom Nevenom Rendeli

'Istina je, postala sam gospođa Bračulj', rekla nam je presretna Antonija. Slavlje sretnih mladenaca i njihovih kumova nastavilo se na svečanom ručku.
'Nakon rođenja djeteta ćemo napraviti veliku svadbenu proslavu za obitelj, rodbinu i prijatelje. Ovo je bio samo formalni čin samo s našim svjedocima. Blizu sam terminu porođaja pa smo ples, tortu i ostalo ostavili za vjenčanje', ispričala nam je Antonija.

Prelijepa mladenka blistala je protekle subote u kratkoj bijeloj haljinici jednostavnog kroja, a mladoženja je bio elegantan u denim odijelu.
'Iskoristila sam haljinu koju sam već imala. Nije mi imalo smisla kupovati neku novu s obzirom na trbuh koji je sad već prilično velik pa ne stanem u ono što bih htjela', kaže lijepa Zagrepčanka. Vjenčani buket nije nosila, a svoje vjenčanje je zamišljala još kao djevojčica.

'Svaka žena sanja o tome da za taj svoj veliki dan u životu izgleda kao princeza i da su na njezinom vjenčanju prisutni ljudi koje voli. To što spremamo za našu proslavu ljubavi će ispuniti moje snove i očekivanja, ono o čemu sam sanjala kao mala. Najvažnije mi je da sam se udala za muškarca kojeg volim', rekla je Antonija. Ne vjeruje u običaje da je za sreću u braku potrebno odjenuti nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo.


Antonija i Marijan Bračulj vjenčali su se nakon godinu i pol dana veze

'Nisam jedna od praznovjernih žena, meni to zaista ništa ne znači. Haljinu i ostalo ću izabrati kad za to dođe vrijeme', izjavila je. Njezina ljubavna priča sa Marijanom Bračuljem počela je prije više od godinu dana. Nije htjela komentirati gdje i kada su se upoznali, ali je ispričala čime ju je nekadašnji suprug HTV-ove novinarke Nevene Rendeli osvojio.

'Najviše mi se sviđa to što je on muška verzija mene. Vrlo smo slični i kompatibilni. U Marijanu sam pronašla osobu pored koje se želim buditi svako jutro. Osvojio me svojom jednostavnošću, simpatičnošću i dobrotom', otkrila je.

Prve zajedničke blagdane proveli su u prosincu na Tajlandu, a na sljedećem putovanju u Portugal, gdje je Antonija proslavila 25. rođendan, pale su zaruke.
'Nisam očekivala da će me zaprositi i to mi je bio najljepši rođendanski poklon', priznala je. Iduće putovanje bit će bračno, nakon vjenčanja.

'Sad zaista nisam sposobna za bliža i daljnja putovanja jer moram mirovati. Nije mi bitno kamo ćemo ići, najvažnije je da sam s njim. Sigurna sam da će to biti neki topliji krajevi jer ne volimo zimu', kaže. Oboje su jako uzbuđeni i s velikim veseljem očekuju rođenje svog prvog djeteta, djevojčice koju će nazvati Lena.


Par se zaručio u Portugalu gdje je Antonija slavila rođendan