IDILA U PORTUGALU

Antonija Gogić dobro će upamtiti ovaj rođendan

11.04.2016 u 09:45

Bionic
Reading

Marijan Bračulj, koji je sedam godina proveo u braku s novinarkom Nevenom Rendeli, uživa u svojoj ljubavnoj sreći i očekivanju svog prvog djeteta. Lijepa Antonija Gogić u petom je mjesecu trudnoće, a sretni par uputio se u Portugal kako bi ondje proslavio 25. rođendan bivše Miss Hrvatske

Par je obznanio vezu u studenom, prve zajedničke blagdane proveo u prosincu na Tajlandu, a sada se zaputio u Portugal. U Lisabonu su razgledavali povijesne znamenitosti i dvorce te druge atrakcije. Posjetili su i jedan je od najvećih u akvarija Europi, a ondje uživaju u noćnom životu te su proslavili Antonijin 25. rođendan. Lijepu Zagrepčanku u tamošnjem restoranu dočekalo je iznenađenje, rukom ispisana rođendanska čestitka te čokoladni kolač s jagodama i šampanjac.

Antonija na društvenim mrežama stalno objavljuje fotografije s tog romantičnog putovanja, a poljupci i osmjesi pokazuju da ondje uživaju u nezaboravnim trenucima.

U rujnu 2015. građevinski poduzetnik Marijan Bračulj i HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli razveli su se nakon skoro sedam godina braka, a dva mjeseca nakon rastave doznalo se kako je Marijan u vezi s bivšom Miss Hrvatske, deset godina mlađom Antonijom Gogić. Prošlog mjeseca Antonija je u razgovoru za tportal otkrila kako očekuju svoje prvo dijete.
 

#birthday #withmylove #happyness #sunnyday #tourists #lisboa

A photo posted by Antonija Gogić (@antonija_gogic) on

What a lovely surprise

A photo posted by Antonija Gogić (@antonija_gogic) on

Jedna od boljih investicija selfie štap ?????? bitno da sam se smijala tome

A photo posted by Antonija Gogić (@antonija_gogic) on