SLATKO IŠČEKIVANJE

Misica Antonija Gogić blista u trudnoći

22.03.2016 u 10:50

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske 24-godišnja Antonija Gogić u potpunosti uživa u svojoj prvoj trudnoći s partnerom Marijanom Bračuljem, a svoju sreću podijelila je i putem Instagram profila. Lijepa trudnica ne skida osmijeh s lica, a ulaskom u peti mjesec trudnoće osjeća se sve bolje

Lijepa Antonija u nedavnom je razgovoru za tportal otkrila da joj je početak trudnoće bio dosta težak, ali s vremenom postaje pravo blagostanje.

'Prva tri mjeseca bila su problematična i teška, ali sad se puno bolje osjećam. Nije važno hoće li biti dečko ili curica, samo da je zdravo. Kod drugog djeteta ćemo tek vidjeti hoće li mi biti svejedno', izjavila je ponosno pokazavši trbuščić i na društvenim mrežama.


U trudničkoj majici s preslatkim detaljem motiva bebice na trbuhu, Antonija je pozirala s osmijehom od uha do uha i pokazala kako joj druge stanje izvrsno pristaje.

Rastemo ???????? danas ušli u peti mjesec ????❤ #feelingblessed #4months #todayenterin5 #lovemybaby #firstmove #instaspecial

Fotografiju objavljuje Antonija Gogić (@antonija_gogic)


Antonija i Marijan su svoju vezu službeno obznanili krajem prosinca prošle godine nakon putovanja na Tajland, a njihovu sreću je okrunila beba koja je na putu. U rujnu 2015. Marijan Bračulj i HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli razveli su se nakon skoro sedam godina braka, a ni dva mjeseca nakon rastave doznalo se kako je Marijan u vezi s bivšom Miss Hrvatske, deset godina mlađom Antonijom Gogić.

?? #love #happy #slovenia #ljubljanacity #cold #lovehimsomuch

Fotografiju objavljuje Antonija Gogić (@antonija_gogic)