'Live at ALU'

Dvojac marisol objavio je live izvedbu triju pjesama sa promocije svojeg albuma 'Žene mape'

23.11.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Glazbeni dvojac marisol objavio je live izvedbu triju pjesama sa zagrebačke promocije svojeg albuma „Žene mape“ održane u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti 23. rujna ove godine

Predstavili su se publici po prvi puta s bendom koji će biti dio njihove stalne postave. Osim Erola na gitari i Josipe na vokalu i synthevima s njima su na pozornici zasvirali i Jerko Jurin na bubnjevima, Marino Vinja na basu i synthevima te Katarina Matković kao back vocal.

Pjesme koje vam donose još niste imali prilike čuti uživo; Trio de Janeiro, Molim, hvala, oprosti i Dijete , a kojima zajedno sa tropskom scenografijom Ive Peručić i Vanje Magića odvode publiku u svoj istrovremeno plesni, senzualni, i ne uvijek mekan svijet mango popa.

Izvor: Društvene mreže

Redatelj videa je Lucian Mirdita, a audio mix potpisuje Igor Ivanković.

”Iako je bilo već poprilično hladno, htjeli smo vam zaokružiti koncertno ljeto i zaplesati s vama u prekrasnom ambijentu dvorišta Akademije likovnih umjetnosti. Hvala vam na dolasku, pjevanju, plesu i letite i dalje s nama. ”

LIVE snimka triju pjesama, zajedno s LIVE izvedbom sa Hvara te nekoliko ranije objavljenih  singlova (Kontrol frik, Pasivna agresija, Trio de Janeiro) zaokružila je i prestavlila album Žene mape u cijelosti.

Bend sada čeka buđenje svirki u proljeće, ali ne spava zimski san, zakazuje uskoro neki novi dejt i već priprema nešto ukusno i novo.