TKO JE KOGA IZVEO?

Dvije kraljice u večernjem izlasku: Ema i Daniela Gračan zasjenile i natjecatelje Dore

17.02.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Ona je nekadašnja Kraljica svijeta, danas ugledna profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji i majka tri kćeri, od kojih je srednja, 18-godišnja Ema, krenula njezinim stopama, te već ima titulu Kraljice Hrvatske. Upravo njih dvije bile su sinoć među uzvanicima na ovogodišnjoj Dori

Da je Dora itekako nedostajala Opatiji bajnoj, gdje se održavala godinama, dokaz je i da su mnoge poznate osobe koje žive na tom području bile prisutne u sportskoj dvorani Marino Cvetković, gdje se sinoć održalo hrvatsko natjecanje za pjesmu Eurovizije. Među mnogobrojnim uzvanicima našle su se jedna mama i kći, koje nisu propustile ovo događanje, za koje su se i pomno dotjerale.

Osim što su majka i kći, obje imaju i titulu kraljice - Daniela Gračan nekadašnja je Kraljica svijeta, dok je njezina 18-godišnja kći Ema Gračan ove godine proglašena Kraljicom Hrvatske. Iako je upravo Kraljicom svijeta proglašena prije nevjerojatnih 28 godina, Daniela Gračan i dalje izgleda besprijekorno, a stojeći uz svoju kći, više joj izgleda kao starija sestra negoli majka.

Ema i Daniela Gračan Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

I Ema i Daniela Gračan za ovu su prigodu odlučile istaknuti noge - stoga je dužina haljina kod obje gotovo slična - centimentar gore-dolje oko koljena. I dok je Daniela Gračan odabrala haljinu koja strogo prati liniju tijela, njezina kći odlučila se za kombinaciju uskog gornjeg dijela i lepršave suknje od tila.

Daniela Gračan kosu je raspustila i pustila da valovi ležerno padaju niz ramena, dok se Ema odlučila za skroz visoki rep.