MAJČINIM STOPAMA

Nova kraljica Hrvatske je kći nekadašnje kraljice svijeta

Ema Gračan

Ema Gračan

Izvor: Screenshot / Autor: screenshot HRT

Jedan od najstarijih izbora ljepote, kraljica Hrvatske, održao se u srijedu navečer u Rovinju. Na tom 25. izboru, natjecalo se 12 finalistica iz cijele Hrvatske, a titulu najljepše je ponijela Ema Gračan, kći nekadašnje kraljice svijeta Danijele Gračan

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuje lijepa Ema Gračan koja je krenula maminim stopama. Visoka, vitka i plava 18-godišnjakinja Riječanka je sredinom lipnja postala Kraljica Jadrana 2018. na izboru održanom na Rabu, a u srijedu navečer je ponijela titulu nove kraljice Hrvatske. Druga princeza je Klara Krizmanić, a prva princeza je Sonja Lončar.

Za njezine dobre gene svakako je zaslužna mama Daniela Gračan koja je prije 28 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu kraljice svijeta.

'Voljela bih ići van negdje, voljela bih nositi svjetske revije s poznatim modelima', izjavila je mlada ljepotica ranije.

Danijela i suprug Nenad Gračan navodno nisu bili sigurni trebaju li pružiti punu podršku kćeri, važući što joj takav život može donijeti, no na koncu je ipak Emina sreća i izbor prevagnuo.

  • +4
  • +1

Kraljica Jadrana 2018.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Novotny i Josip Čekada

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!