NOVA KRALJICA LJEPOTE

Majka joj je bivša Kraljica svijeta, otac poznati nogometni trener, a evo čime se bavi Ema Gračan

06.12.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Punih 28 godina nakon što je njezina majka osvojila titulu Kraljice Jugoslavije, a potom i Kraljice svijeta, njezinim je stopama krenula i 18-godišnja Ema Gračan, osvojivši titulu Kraljice Hrvatske. Plavokosa Ema slika je i prilika Daniele Gračan, koja će joj zasigurno dati najbolje savjete uoči svjetskog izbora

Kada je 1990. godine ponijela titulu na tada prestižnom izboru bivše države, onu Kraljice Jugoslavije, a potom pobijedila i na svjetskom izboru, Daniela Mihalić, danas Daniela Gračan, zasigurno nije ni sanjala da će 28 godina kasnije njezinim putem krenuti i srednja kći Ema.

  • +13
Ema i Daniela Gračan Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

18-godišnja Ema Gračan ponijela je titulu Kraljice Hrvatske sinoć u Rovinju, a tamo je stigla kao predstavnica Primorsko-goranske županije i s titulom Kraljice Jadrana. Iako su mnogobrojni komentari po društvenim mrežama kritički nastrojeni prema novoizabranoj misici, smatrajući kako titulu nije zaslužila te da ju je dobila samo i isključivo zahvaljujući poznatim roditeljima, drugi smatraju da mlađahna Ema, osobito sa svojom visinom, baš ima 'to nešto' potrebno za misicu.

Inače, Ema Gračan kći je Daniele Gračan i nogometnog trenera Nenada Gračana, pohađa Opću talijansku gimnaziju u Rijeci i izrazito je svestrana. Osim što govori čak četiri strana jezika - engleski, francuski, talijanski i španjolski - Ema trenira odbojku, a završila je i osnovnu glazbenu školu, smjer klavir.

Nakon što maturira želja joj je upisati studij stomatologije, no sve to neko će vrijeme staviti po strani jer se mora pripremati za svjetski izbor.

Ne sumnjamo kako će joj od velike pomoći u tome biti i više nego iskusna Daniela Gračan, ali i dvije sestre, Laura i Alma. 'Laura je tatino dijete. Pravi sportski tip. Ema je godinu dana mlađa i moje je dijete, samo da joj se oblačiti i šminkati, pravo žensko! Mala Alma je treći tip, samo je zanimaju knjige', izjavila je svojedobno Daniela Gračan i najbolje opisala svoje nasljednice.