LIJEPA RIJEČANKA

Kći nekadašnje kraljice svijeta Danijele Gračan nova je kraljica Jadrana

18.06.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Prelijepe finalistice izbora za kraljicu Jadrana, koje su pristigle s cijelog Jadrana, od Pule do Dubrovnika, okupile su se ovog vikenda na bajkovitom otoku Rabu, gdje je jučer održan finalni izbor za kraljicu Jadrana 2018., a titulu najljepše odnijela je Emi Gračan, kći nekadašnje kraljice svijeta Danijele Gračan

Prelijepe finalistice izbora kraljice Jadrana, koje su pristigle s cijelog Jadrana, od Pule do Dubrovnika, okupile su se ovog vikenda na bajkovitom otoku Rabu, gdje je jučer održan finalni izbor za kraljicu Jadrana 2018.

  • +4
Kraljica Jadrana 2018. Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Novotny i Josip Čekada

Prestižna titula najljepše pristala je plavoj Riječanki Emi Gračan, čija je mama Danijela Gračan prije 18 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu kraljice svijeta.

Prvom princezom proglašena je Dea Brajković iz Pule, a druga princeza je Klara Staničić iz Splita. Titulu kraljice fotogeničnosti odnijela je Katarina Gračanin, kraljica medija ove godine je Dolores Sorgarello dok je za kraljicu osobnosti okrunjena Danijela Cegledi, a Valentina Kraš nova je kraljica elegancije.

Finalistice su se prošetale u elegantnim haljinama, bajkovitim vjenčanicama te u kupaćim kostimima na kojima prevladavaju žive i razigrane boje. Novoj kraljici Jadrana 2018. krunu je predala pjevačica Maja Bajamić, koja se pobrinula za dobru zabavu i za glazbeni dio večeri.