SUDBINA NEIZVJESNA

Dražen zbog ozljede napušta BB kuću?

27.04.2011 u 07:11

Bionic
Reading

Ozljeda koju je Dražen Bogdan zadobio prilikom izvršavanja zadatka u BB kući čini se puno ozbiljnija jer mu je boravak u bolnici produljen za dva tjedna. U posjet mu stiže i supruga Vesna, a njegova je sudbina kao natjecatelja neizvjesna

Vesna Bogdan potvrdila je za Večernji.hr da će posjetiti supruga u privatnoj klinici u Beogradu gdje je Draženu strogo mirovanje produljeno još dva tjedna zbog ozljede mekog tkiva prvog lumbalnog kralješka.

Budući da doktori još nisu dali konačnu ocjenu Draženova stanja, produkcija Big Brothera napravila je iznimku i dopustila 50-godišnjem vatrogascu iz Zeline da kontaktira sa suprugom koja će ga s kćerkom posjetiti u Beogradu.

'Draženu jako teško pada to što mora stalno ležati. Ne znam više što osjećam, raspoloženje mi se mijenja svakih 15 minuta. Draženovim odlaskom od kuće na mene je palo puno dodatnih obveza, a sada još i ovo', rekla je Vesna Bogdan za Večernji.hr

I sam Dražen iz dana u dan mijenja raspoloženje - jedan dan bi rado nastavio natjecanje, a već drugi mu je dosta svega i jedva čeka povratak kući.