NAPETA SITUACIJA

Drama se ne stišava ni nakon premijere u Veneciji: Glumci iz ovog filma vidno se ne podnose, a svemu pridonosi i težak odnos s redateljicom

07.09.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Psihološki triler 'Don't worry darling', koji je imao svjetsku premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu proteklih dana, glavna je tema svih svjetskih medija, ali i društvenih mreža. Ono što ovom filmu daje dodatnu pozornost su skandali koji su obilježili njegovo snimanje, ali i komplicirani odnosi koji se nastavljaju na crvenom tepihu

Niz skandala, o kojima smo već pisali, obilježio je film 'Don't worry darling', čiju redateljsku palicu drži Olivia Wilde.

Osim izuzetno zamršenog odnosa između glavne glumice Florence Pugh i redateljice Wilde, tu je još niz situacija na koje mnogi podižu obrve i pitaju se kako je film uopće snimljen i što se događalo na samom setu.

Viralni hit postao je sada preko noći i Chris Pine, glumac koji činu glavnu postavu ove drame. Pine se prvo našao u centru prepiski zbog nagađanja da ga je kolega Harry Styles pljunuo usred publike nakon projekcije filma u dvorani u Veneciji. Potom su krenula nagađanja da je to samo optička varka te da gledatelji izazivaju dodatne nepotrebne drame.

'Ovo je smiješna priča, potpuna izmišljotina i rezultat čudne online iluzije koja očito obmanjuje i dopušta glupa nagađanja', rekao je Chrisov predstavnik u utorak u izjavi pa dodao: 'Samo da bude jasno, Harry Styles NIJE pljunuo Chrisa Pinea. Ne postoji ništa osim poštovanja između ova dva čovjeka i svaka sugestija u suprotnom očit je pokušaj stvaranja drame koja jednostavno ne postoji.'

Međutim ono što se nije moglo sakriti je Pineovo vidno dosađivanje na konferenciji za medije, na kojoj se glavna glumica Pugh nije ni pojavila, a redateljica Wilde pokušavala je svim silama izbjegavati pitanja o problematičnim odnosima na setu.

Nije dugo trebalo da Chris, koji je inače promijenio imidž, ponovno postane viralni hit. Njegovo kolutanje očima dok na ušima drži slušalice za prijevod pitanja, kao i uzdasi i pogledi prema nebu, dovoljno su rekli.

Napetost između redateljice i glumaca itekako je vidljiva, a bez obzira na ovacije publike i dobre kritike, neosporno je to da su drame i skandali dodatno odradili promociju nadolazećeg filma.

  • +10
Chris Pine Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia