kratko i napeto

Drama sa sretnim završetkom: Nikolini Ristović ispred kuće ukrali luksuzni terenac

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 28.10.2021 19:15
  • Objavljeno 28.10.2021 u 19:15
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon što se prošloga mjeseca suočila s gubitkom oca, domaća voditeljica odlučila je nakratko se povući s društvenih mreža, a svoju šutnju prekinula je zbog krađe osobnog automobila

Kako je svoje pratitelje i javnost obavijestila na Instagramu, u jutarnjim satima suočila se s krađom vlastitog automobila, luksuznog Audijevog terenca.

Automobil joj je otuđen ispred kućnog praga u Zagrebu, a u jutarnjim satima dva puta je uočen kod Markuševca, a zatim i oko 8 sati u Gračanima kada je uspio pobjeći policijskoj patroli.

'Kako je to moguće? Ako ga vidite, javite meni ili zovite policiju. Hvala', napisala je Nikolina ispod fotografije svog limenog ljubimca s beogradskim tablicama.

Spomenutu objavu u međuvremenu je obrisala sa Instagrama pa zatim objavila identičnu kojom je otkrila kako joj je Audijev terenac vraćen nakon policijske intervencije.

'Hvala svima, a posebno djelatnicima Prve i Pete policijske postaje. Bilo je kratko i napeto', prokomentirala je Nikolina kojoj su posljednje godine prilično stresne.

  • +5
  • +2

Nikolina Ristović

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL