NEUGODAN TRENUTAK

Nikolina Ristović iskreno progovorila o svađi sa Severinom: 'Stvarno nisam imala nikakvu lošu namjeru'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 06.05.2021 20:20
  • Objavljeno 06.05.2021 u 20:20
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/ Luka Stanzl/PIXSELL

Voditeljski dvojac Mia Kovačić i Ida Prester u novoj epizodi serijala 'Fakap' ugostili su kolegicu s malih ekrana, Nikolinu Pišek Ristović, a tim je povodom iz svog novog zagrebačkog stana progovorila o svađi sa Severinom

'Fakap' serijal u kojem poznati iznose svoje neugodne trenutke dobio je novu zvijezdu, Nikolinu Ristović, a koja se tim povodom dotaknula svoje svađe sa Severinom.

Kolegicama Idi Prester i Miji Kovačić i gledateljima njihovog serijala, Nikolina je iz svog novog zagrebačkog stana otkrila kako se Severina jako ljuti na nju te kako je pogrešno shvatila neke stvari.

  • +4
  • +1

Nikolina Ristović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

' Ako može netko slučajno poslati poruku Severini, da slučajno pogleda ili tako nešto - stvarno mi je žao. Stvarno nisam imala nikakvu lošu namjeru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala utjecaj na to hoće li se taj prilog emitirati ili ne. I stvarno suosjećam s tvojom boli u to vrijeme i sada, baš mi je žao', izjavila je Nikolina referirajući se na svoj TV angažman i priču o njezinom razvodu.

  • +3

Severina

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Kada je najavila da će u emisiju koju je vodila kao gosta dovesti Milana Popovića da javnosti kaže svoju stranu priče, Severina je to, prema Nikolininim riječima, doživjela vrlo osobno.

'Svašta mi je tada rekla. Bilo je to davno ali osjećala sam se pogođenom. Nismo nikada izgladili nesuglasice', otkrila je Nikolina.