NOVI UDARAC

Velika tuga u obitelji Nikolina Ristović: Preminuo joj je otac u 75. godini

17.09.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Kako javljaju srpski mediji, našoj voditeljici s povremenom adresom u Beogradu preminuo je otac Ivan Ivica Pišek. Nikolina Ristović ovim se povodom još uvijek nije oglasila

Otac voditeljice Nikoline Pišek Ristović, Ivan Ivica Pišek, preminuo je u 75. godini života u četvrtak u Zagrebu, donosi Blic. Vijest o odlasku voljenog oca, za kojeg je bila jako vezana, navodno su potvrdili njezini prijatelji.

Za Nikolinu Ristović ova godina nije nimalo laka. Prisjetimo se, početkom godine doživjela je stravično iskustvo i izbjegla tragediju kada su se ona i njezina mlađa kći Una otrovale ugljičnim monoksidom u njihovom zagrebačkom stanu. U posljednji tren prevezene su u bolnicu.

  • +5
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Prije nekoliko mjeseci priznala je da i dalje trpe posljedice. 'Izmaglice, smetnje u kratkoročnoj memoriji, čudna stanja... I dalje postoji opasnost od plućne embolije, zbog koje sam jednom već završila na Hitnoj, a posljedice se osjećaju, kao i kod moždanog udara, i do godinu dana kasnije. Sve to uzrokovalo je trovanje u veljači', otkrila je Ristović za Jutarnji list.

OVO SE NE PROPUŠTA

Evo tko je sve od poznatih zasjeo u prve redove na reviji modnog dvojca Elfs

Pogledaj galeriju