UCJENJIVALI SU JE

Doživjela je prijetnje: Ornela Vištica progovorila o showu 'Plesa sa zvijezdama' u kojem je svojedobno nastupala i 'igrama vlasti'

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 15.04.2022 17:03
  • Objavljeno 15.04.2022 u 17:03
Ornela Vištica

Ornela Vištica

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

U objavi na društvenim mrežama glumica se prijestila svog sudjelovanja 2013. godine s partnerom Markom Hercegom u popularnoj plesnoj natjecateljskoj emisiji (kada su pobjeduodnijeli Mislav Čavajda i njegova plesna partnerica Petra Jeričević). Prepričala je kako je bila tužna kada nije mogla sudjelovati kada su je prvi put pozvali da bude dio njega

'Ples sa zvijezdama jedan je od meni najdražih projekata…. Kad bih barem mogla opisati tugu zbog koje nisam mogla plesati prvu godinu kad sam bila pozvana u projekt; jer su se igre velikih prelomile na meni te godine - valjda bi se jezero od tuge moglo tada napraviti', započela je Ornela Vištica svoju objavu pa u nastavku objasnila:

'Moji snovi o umjetnosti, o slobodi, slobodnom pokretu, ljepoti plesa, skoro su se raspali jedno jutro. Preživjela sam prijetnje, ucjene i one rečenice o uništenju moje karijere i one rečenice kako više nikada neću snimiti kadar i kako će igra biti odigrana tako da ću biti kriva. Preživjela sam i one pratnje i namještene članke i ludosti. Nakon nove namještaljke ja bih plesala, svako sam jutro plesala'.

Ples sa zvijezdama jedan je od meni najdražih projekata…. . Kad bih barem mogla opisati tugu zbog koje nisam mogla...

Objavljuje Ornela VisticaČetvrtak, 14. travnja 2022.

Navela je da su je dobri ljudi pozvati ponovno da pleše, pa je dobila novu priliku ostvariti svoju želju.

'Moje je oduševljenje je bilo ogromno. Htjela sam proći svaki ples… Bila sam s radošću druga jer je Mislav realno bio daleko bolji plesač od mene i navijala sam za njega. Projekt je bio predivan, imala sam strogog i odličnog učitelja, plesnog prvaka, imala sam najljepše haljine, predivne kolege, strogi žiri koji me natjerao na suze radosnice zbog prvih desetki na onaj čuveni tango…', napisala je. Danas prati svaku epizodu showa i navija za novu generaciju plesnih kolega.

  • +3

Ornela Vištica

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Još uvijek imam plesne cipelice, igram, snimam i radim ono sto volim. Nisam uništena. Jer je ljubav u meni pobijedila sve trulo i loše u tadašnjim 'velikim' ljudima oko mene. Plešite, plešite svoj ples svaki dan. I budite ljudi, dostojanstveni ljudi, jer život takve nagrađuje. Vjerujem', poručila je na kraju objave. U oznakama ispod statusa dodala je da za svoj život ima samo svoja pravila.

Ornela Vištica s Markom Hercegom u 'Plesu sa zvijezdama'

Ornela Vištica s Markom Hercegom u 'Plesu sa zvijezdama'

Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!