ZABAVA I DOBRO DRUŠTVO

Doris Pinčić nedjelje kod kuće zamijenila je nedjeljama u izlascima

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 13.01.2021 10:53
  • Objavljeno 19.10.2020 u 09:12
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić ostavila je dojam ambiciozne mlade mame kojoj su na kraju dana ipak najvažnija njezina dječica. Međutim, kao i svaka mlada osoba, simpatična Zadranka voli s vremena na vrijeme i dobru zabavu

Prije svega tjedan dana pohvalila se kako su njezine omiljene nedjelje one provedene u kući s dvoje mališana koje dijeli s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom, ali čini se da kod Doris Pinčić postoje i iznimke.

Tako je ovu nedjelju provela elegantno dotjerana na druženju u centru Zagreba.

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Odabrala je svijetloplavo odijelo, udobne cipele na blok-petu boje kože, torbicom podigla cijelu kombinaciju, a svoju novu frizuru uredila u vrlo decentnom stilu. Zgodna Doris pozirala je nakon druženja i prilikom odlaska kući vedra i nasmijana, a glumac Slavko Sobin poručio joj je kako je prebrzo pobjegla sa zabave.

'A znaš mene. Ja sam i bez epidemioloških mjera bila doma. Dođiteee', odgovorila mu je spremno Doris, dajući do znanja kako su vrata njezine kuće u Velikoj Mlaki uvijek širom otvorena za drage ljude.

Kako je sa zabave otišla u pristojne sate, voditeljica se ranom zorom u studiju HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska' pojavila nasmijana i spremna za početak još jednog radnog tjedna.