DRUŽENJE S DRAGIM LJUDIMA

Doris Pinčić Rogoznica dotjerala se za slavlje, a uredila je i svoju preslatku kćerkicu Gitu

22.05.2020 u 12:58

Bionic
Reading

Nakon duga dva mjeseca karantene i socijalne distance, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica s nestrpljenjem je čekala prvu priliku u kojoj će se okupiti s dragim ljudima, prijateljima i obitelji

'I opet imamo rođendane, božure i prijatelje na okupu', napisala je Doris Pinčić Rogoznica ispod svoje najnovije objave na službenom Instagram profilu. Zgodna HRT-ovka pozira u smjelom izdanju, udobnom bijelom kombinezonu ili takozvanim 'tregericama' koje su obilježile brojna djetinjstva, a koje su trenutno pravi modni hit.

Doris se za ovu posebnu priliku lijepo sredila, napravila valove u kosi, našminkala se i stavila modne dodatke, a pazila je i na uređenje svoje nasljednice Gite s kojoj je otišla na proslavu rođendana.

Njezina slatka dvogodišnjakinja odjenula je kariranu haljinicu i spretno pozirala pored slavne mame. Simpatična Zadranka, poput mnogih je s nestrpljenjem čekala popuštanje mjera zaštite od pandemije kako bi bila u krugu dragih ljudi, slavila i družila se.

Ostanak kod kuće nije joj teško pao, no povratak u normalu iznimno ju je razveselio. 'Sve će biti u redu. Poslije kiše, sunce', zaključila je na koncu 31-godišnja voditeljica, nekadašnja glumica i pjevačica.