Obitelj na prvom mjestu

Doris Pinčić Rogoznica s uspomenom od prije pet godina rastopila srca svojih fanova

18.05.2020 u 18:27

Bionic
Reading

Omiljena televizijska voditeljica i glumica objavila je fotografiju snimljenu prije pet godina s kojom je raznježila brojne pratitelje, a na njoj lijepa Zadranka spava sa svojim sinom Donatom

Doris Pinčić Rogoznica jedna je od poznatih domaćih mama koja redovito izaziva veliki interes svojim objavama. Mnogi sa zanimanjem prate svaki njen korak u odgoju djece i uglavnom je hvale, premda se nekad zna naći i pod udarom kritika.

No danas nije bilo tako. Uz najnoviju objavljenu fotografiju na kojoj je sa svojim sinčićem, popularna HRT-ovka stavila je hastagove 'moj svemir' i 'jedino bitno' te još jednom dala do znanja koliko obožava svoju djecu i uživa u majčinstvu.

Podsjetimo Doris i njezin suprug glazbenik Boris u rujnu su prošle godine proslavili šestu godišnjicu braka, a svoju obiteljsku oazu pronašli su u kući u Velikoj Mlaki, između Zagreba i Velike Gorice, koju su, kako su sami rekli, kupili bez kredita. Voditeljica i glumica često na društvenim mrežama dijeli obiteljske prizore i zgode iz njihovog doma.

Od 1. veljače službeno je postala voditeljsko pojačanje u ekipi 'Dobro jutro, Hrvatska', a vodi i druge projekte. Prije nekoliko dana uz Mirka Fodora vodila je dodjelu Godišnjih nagrada u posebnoj emisiji na HTV-u.