veliki zavodnik

Donald Trump pokušao zavesti Salmu Hayek

12.06.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Koliko je aktualni američki predsjednik zavodio i šarao prije, a mnogi tvrde, i tijekom braka s Melanijom, oduvijek se nagađa, a potvrdu tome nedavno je dala i poznata glumica Salma Hayek

U prošlotjednom izdanju emisije The Daily Show koju vodi Trevor Noe gostovala je istaknuta glumica Salma Hayek koja je tom prigodom progovorila i o nevjerojatnom iskustvu s predsjednikom Donaldom Trumpom.

Prije nekoliko je godina glumica prisustvovala jednom od evenata gdje se između ostalog pojavio i tada uspješan biznismen Trump koji joj je prišao na vrlo zanimljiv način.

  • +18
Salma Hayek zablistala u dva outfita u istom danu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odjednom je stavio svoj sako preko njezinih golih ramena i iskoristio tu priliku kako bi se upoznao s latino ljepoticom. 'Okrenula sam se, a i moj dečko s kojim sam bila u društvu a on nam je rekao: Žao mi je ali primijetio sam da je tvojoj djevojci hladno', prepričala je 50 godišnjakinja Salma kako je teklo upoznavanje.

'Nakon toga je ušao u razgovor s mojim momkom, a na odlasku je rekao: ako se ikad nađete u blizini New Yorka, dođite u Atlantic City i budite gosti u mom hotelu', nastavila je prepričavati lijepa glumica i rekla kako ih je Donald oboje tražio brojeve telefona.

Iako se tada navodno sprijateljio s njezinim dečkom, sve je to bio samo paravan, jer je nekoliko dana kasnije nazvao glumicu i pozvao ju na spoj, a s njime više nikad nije razgovarao.

'Upitala sam ga što je s mojim dečkom i rekla jeste li ludi, pa znate da sam u vezi, a on je odgovorio kako taj momak nije dovoljno dobar za mene, te da nije važan i velik kao on i da moram izaći sa njime', otkrila je glumica koja je između ostalog za vrijeme Trumpove predsjedničke kampanje žestoko kritizirala njegovo neprihvatljivo ponašanje prema Južnoamerikancima.

Unatoč svom agresivnom i iznimno samopouzdanom pristupu Trump je izgleda bio u pravu kad je rekao kako Salmin tadašnji dečko, čiji identitet nije htjela otkriti,  ipak nije bio dobar za nju. Ona je sad u sretnom braku s francuskim poduzetnikom Françoisom-Henrijem Pinaultom.