LUDA ZA PERIKAMA

Salma Hayek mijenja frizure i boju kose kao od šale

24.05.2017 u 14:08

Bionic
Reading

Slavna meksička glumica Salma Hayek, čiji je zaštitni znak duga crna kosa, ovih dana u Cannesu pokazala je nekoliko posve različitih frizura, a posljednja u nizu je tzv. lob, odnosno duži bob, ravno ošišani bob s posvijetljenim pramenovima

Cannes se ovih dana pretvorio u modnu pistu, a Salma se, poput svojih showbizz kolegica, naravno, želi istaknuti.

Nakon frizure s ravno ošišanim, gustim šiškama i neobične ružičaste perike, Salma je ponovno iznenadila u Cannesu drastičnom promjenom frizure. Na svu sreću, ipak se radi samo o perikama koje su se bujnoj latino ljepotici, sudeći po svemu, jako svidjele.  

Lijepa 50-godišnja supruga vlasnika Keringa, François-Henrija Pinaulta, koji stoji iza modnog imperija Kering, u čijem su vlasništvu između ostalog modne kuće Gucci, Stella McCartney, Alexander McQueen i Yves Saint Laurent, često je na meti modnih kritičara zbog svojih modnih odabira pa je mnoge začudila odjenuvši bogato ukrašenu svijetloplavu Guccijevu haljinu s Petar Pan kragnom i crvenom mašnicom.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz novu kreaciju išla je i nova frizura, ravno isfenirani duži bob s posvijetljenim pramenovima boje meda.

Salma se ovih dana prošetala u još jednoj nespretnoj kreaciji, crnoj haljini s velikom mašnom, iskombiniravši je s još jednom novom frizurom, odnosno perikom, s gustim, ravno ošišanim šiškama.

Glumica rođena u Meksiku, nije odoljela ni ružičastoj perici koju je nosila na svečanosti pod nazivom Women In Motion Awards. Mnogi su se zapitali nije li i ona podlegla trendu bojenja kose u neobične nijanse, poput slavnih Kardashianki, no ipak se (na svu sreću) radilo samo o kratkotrajnom rješenju.