USPONI I PADOVI

Salma Hayek otvoreno o ulasku u pedesete i svom izgledu

23.06.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Glumica Salma Hayek jedna je od holivudskih ljepotica s osvježavajućim pristupom prema izgledu i životu pa nerijetko ističe da se nikad nije podvrgavala plastičnim operacijama i botoksu te da nije probala čak ni kemijske pilinge ili mikrodermoabraziju. Iako se čini da godine ne ostavljaju traga na njezinu izgledu, ona otvoreno priznaje da katkad i sama ima problema sa samopouzdanjem kad je izgled u pitanju, no ne dopušta da joj to pokvari raspoloženje

Lijepa latina u rujnu ove godine puni okruglih 50 godina, a iako izgleda senzacionalno, u razgovoru za magazin InStyle otkrila je da i sama ima dobrih i loših dana, onih kad joj je sve O. K., ali i onih kad vidi svaku manu.

'Sada ulazim u pedesete pa mi samopouzdanje, kad je tijelo u pitanju, i nije na zavidnoj razini. Ono ovisi od dana do dana. Kao i kod svih drugih, ima dana kad pomisliš 'to je to' i sviđa ti se to što vidiš, a opet ima dana kad pomisliš 'pa ne može to biti ovako'. To su normalni usponi i padovi', iskreno odgovara glumica koja je mnogo puta otvoreno priznala da mrzi vježbanje.

'Nikad u životu nisam vježbala. Sad prakticiram jogu jer se moram nečim baviti, budući da uživam u hrani, a da budem potpuno iskrena, i u vinu', rekla je glumica koja formu održava restorativnom jogom, stilom joge specifičnim po tome što nema nikakvog naprezanja u položajima.

Salma Hayek od 2009. je u braku s francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima osmogodišnju kćer Valentinu, a zbog njega se, kaže, osjeća seksi i zavodljivo.

'Još uvijek se osjećam pomalo seksi jer je moj suprug jako dobar u tome da me podsjeti kako još uvijek imam to u sebi. No, u mom životu nije najvažnija stvar osjećati se seksi', iskreno priznaje glumica i dodaje da je za nju definicija sreće prije svega - obitelj. 'Uspjeh nije u stvarima koje posjedujete, novcu ni u ljepoti. Što da ste stvarno jako lijepi, a da vas nitko ne voli? Ljepota vas neće usrećiti. No, ono što vas čini sretnima, po meni, je obitelj. Ona je najveći blagoslov koji imam'.